Kiviniityn kuulumiset

IKH On the Road -konemieskiertue saapuu syyskuussa Huittisiin!

IKH on the Road 2021 -KONEMIES-kiertue saapuu torstaina 23.9.2021 klo 10-17 Huittisiin!

Lue lisää

Nähdäänkö Power Truck Showssa?

Suomen ja Pohjoismaiden yksi suurin ja monipuolisin kuljetusalan suurtapahtuma Power Truck Show pidetään 13.14.8.2021 Härmän Powerparkissa. Kiviniityn väkeä löydät messuosastolta U397-U398, josta löydät tietenkin loistavia messutarjouksia!

Lue lisää

RAM® Mounts kestävät ja monipuoliset asennustelineet ovat nyt saatavilla!

RAM® Mounts -järjestelmän ainutlaatuinen rakenne mahdollistaa nopean asennuksen, säädettävyyden, lujuuden, tärinänvaimennuksen ja kestävyyden – edulliseen hintaan.

Lue lisää

Menopelit vaihtoon Kiviniityn Hullun Yön kesätorilla!

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla vaihtamaan nurkissa pyörivä menopeli rahaksi Kiviniityn kesätorille perjantaina 28.5.2021. Kesätori pidetään Huittisten myymälän pihassa Hullu Yö-tapahtuman yhteydessä ja myyntipaikkoja on varattu 20 kesätorikauppiaalle. Oletko sinä heistä yksi?

Lue lisää

Proline-sarja saapunut valikoimaan

AdProLine®-sarjan ympäristöystävälliset ja tehokkaat tuotteet ovat saapuneet valikoimaan.

Lue lisää

Paikallinen Toolpack kauppiaasi

Toimimme nykyään myös paikallisena ToolPack kauppianaasi! ToolPack on kerran vuodessa ilmestyvä ammatti- ja korjaamotyökalujen kampanjakuvasto joka tarjoaa niin teollisuus- kuin korjaamokäyttäjälle kattavan paketin yleistyökaluja ja tarvikkeita.

Lue lisää

Mitä ja missä grillataan?

Mustangin grillivalikoima on tänäkin keväänä ratsastanut myymälöihimme ja on valmis laadukkaaseen ruoanlaittoon kanssasi kotipihalle, mökille, korjaamolle tai vaikka saarelle!

Lue lisää