Kiviniityn kuulumiset

Kasvava myyntimme etsii vahvistusta!

Kasvava myyntimme tarvitsee lisää osaajia ja haemme työsuhteeseen Huittisiin yritysmyyjää sekä varaosamyyjää.

Lue lisää

Elvis-potti jaettiin hyväntekeväisyyteen paikallisten yhdistysten hyväksi

Joulukuun 11. päivänä Huittisten Risto Ryti -salissa oli nostalginen ja jouluinen tunnelma, kun Elviksen tutuksi levyttämät balladit ja rock’n’rollit raikasivat hyväntekeväisyyskonsertissa Petri Kiisken, Paula Pietilän, Jukka Keskitalon orkesterin sekä Musiikkiyhdistys Sekuleiden esittäminä. Konsertista kertynyt tuotto 5500€ lahjoitettiin lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen ja konsertin järjestämisestä koituneet peruskulut kuitattiin Kiviniitty Oy:n toimesta. Paikallisten yhdistysten tukihakemuksia tuli toistakymmentä. Lisäksi halusimme […]

Lue lisää

Ilotulitteiden myynti alkaa heti joulun jälkeen!

Uuden vuoden rakettimyynti alkaa Sastamalassa ja Huittisissa heti joulun jälkeen maanantaina 27.12. klo 09! Hae kaupungin komeimmat ilotulitteet meiltä.

Lue lisää

Loppuvuoden poikkeusaukioloajat

Joulu ja vuodenvaihde vaikuttavat myymälöidemme aukioloaikoihin.

Lue lisää

Elvis-hyväntekeväisyyskonsertti tukee paikallisia yhdistyksiä

Elvis-hyväntekeväisyyskonsertti järjestetään Risto Ryti -salissa Huittisissa lauantaina 11.12.2021 kahdella näytöksellä kello 16.00 ja 19.30.

Lue lisää

Lahjatavarasesonki on käynnissä

Kauden lahjatavaramallit ovat saapuneet myymälöihimme. Tilaathan toivomasi tuotteet ajoissa varmistuaksesi, että paketti ehtii hyvin perille.

Lue lisää

Tyrwäyspäivät tulee taas!

Sastamalan myymälässä verhoudutaan tyrwääviin hintoihin torstaina ja perjantaina 4.-5.11.2021 kun kassajärjestelmään päivittyy yli 70 tarjousta!

Lue lisää

IKH On the Road -konemieskiertue saapuu syyskuussa Huittisiin!

IKH on the Road 2021 -KONEMIES-kiertue saapuu torstaina 23.9.2021 klo 10-17 Huittisiin!

Lue lisää

Nähdäänkö Power Truck Showssa?

Suomen ja Pohjoismaiden yksi suurin ja monipuolisin kuljetusalan suurtapahtuma Power Truck Show pidetään 13.14.8.2021 Härmän Powerparkissa. Kiviniityn väkeä löydät messuosastolta U397-U398, josta löydät tietenkin loistavia messutarjouksia!

Lue lisää

RAM® Mounts kestävät ja monipuoliset asennustelineet ovat nyt saatavilla!

RAM® Mounts -järjestelmän ainutlaatuinen rakenne mahdollistaa nopean asennuksen, säädettävyyden, lujuuden, tärinänvaimennuksen ja kestävyyden – edulliseen hintaan.

Lue lisää