Yksilöintipalvelut

Toteutamme erilaiset yksilöinnit sovitusti erilaisiin materiaaleihin. Nykyaikaisten työvälineiden ja menetelmien ansiosta pystymme tarjoamaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan yksilöinnin. Tällä sivulla pääset tutustumaan tarjoamiimme menetelmiin.

LÄMPÖSIIRTOPAINATUKSET

Haluttu painatus leikataan ohuesta kalvosta leikkurilla, jonka jälkeen kalvo nyljetään ja jäljelle jäänyt painomateriaali siirretään tekstiiliin lämpöprässillä. Lämpösiirtona painetaan yleisimmin vektorigrafiikkaa kuten logoja ja tekstejä. Lämpösiirtopainatus on kestävä ja haalistumaton painatustapa ja sopii hyvin venyvyytensä ansiosta esimerkiksi painettaviin urheiluvaatteisiin. Prässätty painatus voidaan toteuttaa niin luonnon- kuin tekokuidullekin.

Lämpösiirtopainatuksessa hinta määräytyy painatuksen koon ja yksityiskohtien mukaan. Laitteistomme mahdollistaa hyvin erilaiset painatukset tekstiileihin. Käytössämme on myös neliväritulostin, jolla saamme painettua moni- ja liukuväriset logot. Lisäksi erikoispainomateriaaleihimme lukeutuu heijastavat turvamateriaali-, glitter- ja kiiltopainatukset.

BRODEERAUKSET

Brodeeraus on tyylikäs ja pitkäikäinen tekstiilien merkkaustapa, joka sopii paksumpiinkin kankaisiin. Brodeerauksia käytetään paljon työvaatteissa sekä asujen nimikoinneissa ja kodintekstiileissä. Koot voivat vaihdella rintalogoista suurempiin selkämerkkeihin. Ammattitaitoinen henkilöstömme suunnittelee brodeerauksen yhdessä kanssasi, jonka lisäksi sisällytämme palveluun pyynnöstä koevedoksen.

Brodeerauksessa hinta määräytyy tikkimäärän perusteella sekä ohjelmoinnin kertakuluista.

LASERKAIVERRUKSET

Tarkka, korkealaatuinen ja edullinen tuotantomekanismi, jolla saadaan parhaita ratkaisuja yrityslahjoihin sekä muihin brändituotteisiin. Laserilla voidaan kaivertaa tekstiä, logoja ja valokuvia moniin eri materiaaleihin kuten puu, akryyli, kivi leimasinkumi ja nahka – vain mielikuvitus on rajana. Käytössämme on nykyaikainen co2 laser, jonka kaiverrusalan maksimikoko on 600 x 400 mm.

Lasermerkkauksessa hinta määräytyy kappalemäärän ja koon perusteella.

LIIKELAHJAT JA PROMOTUOTTEET

Yrityksien ja urheiluseurojen logolla tai grafiikalla varustetut vaatteet ovat suosituimpia mainoslahjoja! Tuotevalikoimamme kattaa kaiken tarvittavan ja enemmänkin! Etsitpä sitten vaatteita, asusteita, reppuja, lahjakasseja tai jotakin pientä kivaa tai jonkin verran suurempaakin mainoslahjaa jaettavaksi tai myyntiin, niin taatusti onnistuu!

Ota yhteyttä!

Tarjoamme laadukkaat ja halutut mainosvaatteet sekä muut mainostuotteet, edullisesti – ekologisuudesta tinkimättä!

SUURKUVATULOSTEET

Meillä tulostuvat käden käänteessä julisteet, banderollit, kyltit, roll-upit, liput, valomainokset, teipit valotauluihin, ikkunateipit jne. Käytössämme oleva suurkuvatulostin on nopea, tarkka, korkealaatuinen ja edullinen tuotantomekanismi, jolla saadaan parhaita ratkaisuja yrityslahjoihin sekä muihin brändituotteisiin.

Koneistoomme lukeutuu suurkuvatulostin, laminaattori sekä leikkuri, joihin mahtuu max. 160cm leveä materiaali.

Prosessin eteneminen

1

Tuotteiden valinta ja yksilöinnin suunnittelu

2

Yksilöimme tuotteet sovitulla menetelmällä: painatus, brodeeraus tai laserkaiverrus

3

Tuotteiden toimitus tai nouto sovitusti

Ota yhteyttä

Huittinen
Heidi Sivula

Heidi Sivula

Vaatteet, suojaimet, yksilöinnit

050 590 2494

heidi.sivula@kiviniityn-auto.fi

  Sastamala
  Emmi Ryyppö

  Emmi Ryyppö

  Vaatteet, suojaimet, yksilöinnit sekä työkalut ja tarvikkeet

  050 466 1886

  emmi.ryyppo@kiviniityn-auto.fi