Vaate- ja suojainpalvelut

VAATE- JA SUOJAINPALVELUMME KATTAVAT
KOKO ASUN PÄÄSTÄ VARPAISIIN

Kaikilla on etuoikeus mukavaan ja turvalliseen työpäivään kaikissa sääolosuhteissa! Tarjoamme kokonaisvaltaiset työvaatepalvelut, jotka on räätälöity kunkin ammattiryhmän tarpeisiin. Monipuolinen vaate-, jalkine- sekä suojausvalikoimamme tarjoaa tunnettujen ammattilaisbrändien luotettavuuden.

Meiltä onnistuu myös laadukkaat ratkaisut tuotteiden yksilöintiin tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Pesula- ja hyllytyspalvelumme takaavat, että käytössä on aina puhtaat, siistit ja ehjät työvaatteet. 

SOVITUS

Työn tuottavuus ei saa jäädä kiinni vaatteiden sopimattomuudesta. Siksi tarjoamme lainaan sovitusmallit, jonka lisäksi asiantuntevat myyjämme opastavat oikeankokoisen vaatteen löytämisessä. Sovitettaessa on hyvä tarkistaa esimerkiksi vahvikkeiden osumisen oikeisiin kohtiin vaatteiden kestävyyden parantamiseksi. Esimerkiksi yrityksen logolla varustelluista profiloiduista vaatteista lähetämme aina painatusvedokset taataksemme parhaan näkyvyyden brändillesi.

TURVAA ASKELEESI AMMATTILAISEN TAVOIN

Valikoimamme kattaa tyylikkäät vapaa-ajan kengät sekä laadukkaat turvakengät ja ammattijalkineet. Jalkineosastomme tarjoaa käyttömukavuutta, loistavaa materiaalia sekä tyylikkään muotoilun. Myymälöistämme löytyvän Sievi Scannerin avulla pystymme löytämään jokaiselle askeleelle oikean pohjallisen ja käyttötarkoitukseen sopivan jalkineen. Voimme tulla tekemään skannauksen myös yritykseenne, jolloin koko henkilöstön jalkineet voidaan katsoa kerralla kuntoon paikan päällä.

SUOJAA KÄTESI JA VIIMEISTELE TYYLISI ASUSTEILLA!

Viilto-, puristus-, yliherkkyys- ja kylmävammat ovat riskejä monissa työtehtävissä ja valitsemalla oikeantyyppiset käsineet tehtävääsi ehkäiset vammojen syntymistä. Tarvitsetpa sitten asusi viimeistelyyn käsineet, sukat, polvisuojat, päähineen, vyön tai henkselit, löydät ne palvelevista myymälöistämme!

TEHOKASTA JA ERGONOMISTA TYÖSKENTELYÄ TURVALLISUUS EDELLÄ!

Suojainvalikoimamme kattaa monipuolisesti henkilökohtaiset turvavarusteet, kuten putoamissuojaimet, suojalasit ja -kypärät sekä kuulo- ja hengityssuojaimet. Meiltä löytyy myös perinteisiä korvatulppia sekä työhousuihin rasitusta vähentäviä geelipolvisuojia. Suojausratkaisut sovitetaan työkohteen mukaan toimiviksi.

LOISTAVAA HUOLENPITOA KIVINIITYN PESULAPALVELUSTA

Homma toimii ja työnteko tehostuu, kun aikaa ei tarvitse itse käyttää vaatteiden pesuun. Pesulapalvelumme huolehtii, että tiimillänne on puhtaat ja huolletut työvaatteet. Huolehdimme työvaatteiden suojaominaisuuden säilyttämisestä ja korjaamme sovitusti vahingoittuneet työvaatteet. Pesulapalvelumme on automatisoitavissa kuljetus- ja hyllytyspalvelumme ansiosta, jolloin noudamme ja toimitamme työvaatteet ennalta sovitun aikataulun mukaisesti.

MAINOSVAATTEET LOGOILLA TAI PAINATUKSILLA

Yrityksien ja urheiluseurojen logolla tai grafiikalla varustetut vaatteet ovat suosituimpia mainoslahjoja! Tuotevalikoimamme kattaa kaiken tarvittavan ja enemmänkin! Etsitpä sitten vaatteita, asusteita, reppuja, lahjakasseja tai jotakin pientä kivaa tai jonkin verran suurempaakin mainoslahjaa jaettavaksi tain myyntiin, niin taatusti onnistuu!

Ota yhteyttä!

Tarjoamme laadukkaat ja halutut mainosvaatteet sekä muut mainostuotteet, edullisesti – ekologisuudesta tinkimättä!

Ota yhteyttä

Huittinen
Heidi Sivula

Heidi Sivula

Vaatteet, suojaimet, yksilöinnit

050 590 2494

heidi.sivula@kiviniityn-auto.fi

  Sastamala
  Emmi Ryyppö

  Emmi Ryyppö

  Vaatteet, suojaimet, yksilöinnit sekä työkalut ja tarvikkeet

  050 466 1886

  emmi.ryyppo@kiviniityn-auto.fi

   Lue lisää