Auto ja maatalouskonehuolto

AUTOHUOLLON RAUTAISTA AMMATTITAITOA

Ajanmukaisissa tiloissa ja huippulaitteilla toimiva autohuoltopalvelumme käsittää kaikki huollot ja korjaukset automerkkiin katsomatta. Toistakymmentä autonosturia ja lähes 1000m2:n toimivat tilat mahdollistavat sen, että kaikki huolto- ja korjaustyöt toteutetaan nopeasti ja tehokkaasti.

Koulutetut asentajamme takaavat, että juuri sinun autosi saa parhaan mahdollisen käsittelyn. Merkkihuollot ovat aina olleet yrityksemme yksi kulmakivi, sillä valtuutetulla Mercedes Benz -huollollamme on pitkä historia, jonka lisäksi Volvo-osaamistamme tukee VIDA-lisenssi. AD-korjaamona huollamme myös kaikki muut merkit.

AD – LASKU

AD-laskulla saat aina vähintään 30 vrk korotonta maksuaikaa. Automatisoitu luotonhaku on helppoa ja vaivatonta – todennat vain henkilöllisyytesi ja annat viralliset yhteystietosi. Allekirjoituksellasi hyväksyt ostotapahtuman ja saat postitse kotiisi laskun sekä erämaksusopimuksen. Voit valita annetuista vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopivat erien määrän tutustuttuasi maksusuunnitelmiin ja ehtoihin rauhassa kotona!

AD – LISÄTURVA

24 kuukauden AD-ketjun kansainvälinen lisäturva kattaa kaikki AD-autokorjaamoissa henkilöautoille tehdyt työsuoritteet ja asennetut osat – aina, kaikille ja veloituksetta! AD-autokorjaamo antaa jokaisen korjaus- tai huoltotyön yhteydessä päivämäärällä varustetun laskun, josta ilmenee suoritettujen töiden kuvaus. Lasku tulee säilyttää vähintään 24 kuukautta todistaen, että huoltotyö on suoritettu AD-autokorjaamossa.

Autohuollon asioissa sinua palvelee

Kaisa Kiviniitty

Kaisa Kiviniitty

Huoltopäällikkö

040 584 5177

kaisa.kiviniitty@kiviniityn-auto.fi

  Kalle Kulppi

  Kalle Kulppi

  Asentaja

   Heikki Helander

   Heikki Helander

   Asentaja

    JOUSTAVAA JA OSAAVAA MAATALOUSKONEIDEN
    HUOLTOA JA KORJAUSTA JO KOLMANNESSA POLVESSA!

    Toteutamme huollot nykyaikaisissa 800m2:n tiloissamme ja liikkuva huoltoautomme saapuu palvelemaan paikan päälle. Palveluksessasi toimii neljä asentajaa sekä kaksi huoltoautoa. Kalustomme kattaa myös koneiden ja laitteiden kuljetuslavetin, joka on suunniteltu maatalouskoneille.

    Huoltotiloissamme onnistuvat niin renkaiden vaihdot kuin massiivisemmatkin korjaustyöt. Toimimme myös vakuutusyhtiöiden sopimuskorjaamona.

    ERIKOISOSAAMISEMME

    MAATALOUSKONEHUOLLON ASIOISSA SINUA PALVELEE:

    Kalle Kiviniitty

    Kalle Kiviniitty

    Huoltopäällikkö

    040 734 7177

    kalle.kiviniitty@kiviniityn-auto.fi

     Kimmo Penttilä

     Kimmo Penttilä

     Asentaja

      Ota yhteyttä