Auto ja maatalouskonehuolto

Auto ja maatalouskonehuolto – sinun palveluksessasi

AUTOHUOLLON RAUTAISTA AMMATTITAITOA

Ajanmukaisissa tiloissa ja huippulaitteilla toimiva autohuoltopalvelumme käsittää kaikki huollot ja korjaukset automerkkiin katsomatta. Toistakymmentä autonosturia ja lähes 1000m2:n toimivat tilat mahdollistavat sen, että kaikki huolto- ja korjaustyöt toteutetaan nopeasti ja tehokkaasti.

Koulutetut asentajamme takaavat, että juuri sinun autosi saa parhaan mahdollisen käsittelyn. Merkkihuollot ovat aina olleet yrityksemme yksi kulmakivi, sillä valtuutetulla Mercedes Benz -huollollamme on pitkä historia, jonka lisäksi Volvo-osaamistamme tukee VIDA-lisenssi. AD-korjaamona huollamme myös kaikki muut merkit.

Tavoitat meidät numerosta 0207 431 062

AD – LASKU

AD-laskulla saat aina vähintään 30 vrk korotonta maksuaikaa. Automatisoitu luotonhaku on helppoa ja vaivatonta – todennat vain henkilöllisyytesi ja annat viralliset yhteystietosi. Allekirjoituksellasi hyväksyt ostotapahtuman ja saat postitse kotiisi laskun sekä erämaksusopimuksen. Voit valita annetuista vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopivat erien määrän tutustuttuasi maksusuunnitelmiin ja ehtoihin rauhassa kotona!

AD – LISÄTURVA

24 kuukauden AD-ketjun kansainvälinen lisäturva kattaa kaikki AD-autokorjaamoissa henkilöautoille tehdyt työsuoritteet ja asennetut osat – aina, kaikille ja veloituksetta! AD-autokorjaamo antaa jokaisen korjaus- tai huoltotyön yhteydessä päivämäärällä varustetun laskun, josta ilmenee suoritettujen töiden kuvaus. Lasku tulee säilyttää vähintään 24 kuukautta todistaen, että huoltotyö on suoritettu AD-autokorjaamossa.

Autohuollon asioissa sinua palvelee

Kaisa Kiviniitty

Kaisa Kiviniitty

Huoltopäällikkö

040 584 5177

kaisa.kiviniitty@kiviniityn-auto.fi

  Kalle Kulppi

  Kalle Kulppi

  Asentaja

   Heikki Helander

   Heikki Helander

   Asentaja

    Pertti Mäkinen

    Pertti Mäkinen

    Autohuolto

     JOUSTAVAA JA OSAAVAA MAATALOUSKONEIDEN
     HUOLTOA JA KORJAUSTA JO KOLMANNESSA POLVESSA!

     Toteutamme huollot nykyaikaisissa 800m2:n tiloissamme ja liikkuva huoltoautomme saapuu palvelemaan paikan päälle. Palveluksessasi toimii neljä asentajaa sekä kaksi huoltoautoa. Kalustomme kattaa myös koneiden ja laitteiden kuljetuslavetin, joka on suunniteltu maatalouskoneille.

     Huoltotiloissamme onnistuvat niin renkaiden vaihdot kuin massiivisemmatkin korjaustyöt. Toimimme myös vakuutusyhtiöiden sopimuskorjaamona.

     ERIKOISOSAAMISEMME

     MAATALOUSKONEHUOLLON ASIOISSA SINUA PALVELEE:

     Kalle Kiviniitty

     Kalle Kiviniitty

     Huoltopäällikkö

     040 734 7177

     kalle.kiviniitty@kiviniityn-auto.fi

      Kimmo Penttilä

      Kimmo Penttilä

      Asentaja

       Joni Jokinen

       Joni Jokinen

       Hinaus ja raskaskaluston korjaus

        Ota yhteyttä

        Mercedes-Benz -merkkihuolto

        AD-autokorjaamo


        Tästä verkkokauppaan »