KYMMENIÄ TUNNETTUJA TUOTEMERKKEJÄ SEKÄ USEITA VAHVOJA KETJUEDUSTUKSIA!

Kahdessa toimipisteessämme palveluksessasi on yli neljäkymmentä ammattilaista sekä lähes 90 000 tuotenimikettä heti varastossamme!

Edustamamme merkit viestivät tunnettua laatua ja vahvaa osaamista sisältäen mm. käsi-, paineilma-, sähkö- ja erikoistyökalut hintatietoisille kuluttajille, yrityksille ja teollisuudelle.

Tuotevalikoimaamme kuuluu monipuolisesti mm. ammattilaisten tarvitsemat työkalut, koneet ja laitteet, auton lämmitys- ja ilmastointilaitteet sekä kuljetusjärjestelmät.

Myymälät Huittisissa ja Sastamalassa tarjoavat kattavan ja monipuolisen valikoiman laadukkaita koneita, laitteita, tarvikkeita, varusteita, vaatteita ja jalkineita.

TILAA UUTISKIRJEEMME

Rekisteröidy asiakkaaksi

Palvelevat myymälät

Huittinen

Ostoskatu 2,
32700 Huittinen 

Myymälä
020 743 1066

Varaosat
020 743 1065

Sastamala

Kivisenojankatu 7,
38200 Sastamala

Myymälä
020 743 1060

Varaosat
020 743 1061

ALUEEN KATTAVIN VARAOSA- JA TYÖKALUVALIKOIMA

Edustamamme brändit viestivät tunnettua laatua ja vahvaa osaamista. Erikoisosaamisemme kattaa toiminta-alueemme laajimman valikoiman varaosia, varusteita ja voiteluaineita autosi, raskaskalustosi sekä maatalouskoneidesi tarpeeseen!

TYÖVAATEPALVELUA PÄÄSTÄ VARPAISIIN!

Kattavasta ja monipuolisesta työvaate-, jalkine- sekä suojainvalikoimastamme löydät ammattilaisen laadukkaat ja turvalliset pukimet kaikkiin sääolosuhteisiin! Työvaatepalvelumme kattaa myös painatus- ja brodeerauspalvelut sekä pesulapalvelut.

NOSTURI TAI HITSAUSKONE LYHYTAIKAISEEN KÄYTTÖÖN?

Vuokrattavana saksilavanostimet sekä kuukulkija. Toimimme myös ESAB-vuokrakumppanina, jonka ansiosta huippuluokan hitsaus- ja leikkauslaitteet on myös mahdollista vuokrata.

@KIVINIITYNAUTO SOMESSA

KIVENKOVAA KOKEMUSTA JA VIHREITÄ VISIOITA!

Kiviniityn Auto- ja Maatalouskonehuolto aloitti toimintansa vuonna 1978, kun Juha-Pekan isälle, Untolle, tarjottiin sopimusta Hankkijan sopimuskorjaamona Vammalan Stormissa. Isä Untolla oli kuitenkin yksi ehto – poika Juha-Pekan olisi lähdettävä mukaan yritykseen. Isä ja poika istuivat illan asiasta neuvotellen ja päättivät ottaa haasteen vastaan.

Palvelemme asiakkaitamme jo yli 40 vuoden kokemuksella, jossa asiakaslähtöisyys ja jatkuva parantaminen ovat aina olleet toimintamme perustana. Toimintajärjestelmämme on sertifioitu vuonna 2007 ja uudistettu viimeksi 2016 vastaamaan standardien ISO9001:2015 ja ISO14001:2015 tasoa.

Vaatteet

Työkalut

Varaosat


Tästä verkkokauppaan »