Sievin jalkineet työhön ja vapaa-aikaan

Sievin jalkineet työhön ja vapaa-aikaan takaavat sinulle käyttömukavuutta, turvallisuutta ja tyylikästä muotoilua. Valikoimistamme löytyvät Sievin jalkineet kattavat tyylikkäät vapaa-ajan kengät sekä laadukkaat turvakengät ja ammattijalkineet. Myymälöidemme palveluun ja varustukseen kuuluvan Sievi Scannerin avulla pystymme löytämään jokaiselle askeleelle oikean pohjallisen ja käyttötarkoitukseen sopivan jalkineen. Voimme tulla tekemään skannauksen myös yritykseenne, jolloin koko henkilöstön jalkineet voidaan katsoa kerralla kuntoon paikan päällä!

Tämän päivän jalkineilta vaaditaan käyttömukavuuden, turvallisuuden ja laadukkuuden lisäksi yhteensopivuutta muiden työ- ja vapaa-ajan vaatteiden kanssa. Sievin laajasta tuoteperheestä löydät jalkineet työtehtävien ja olosuhteiden sekä vapaa-ajan jalkinetarpeiden mukaan.

Tiesitkö, että Sievi on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja? Sievi on suomalaisen työn ja osaamisen laatumerkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta, jalkaan sopivuudesta ja käyttömukavuudesta. Valitse siis Sievin jalkineet työhön ja vapaa-aikaan!

SIEVI ON SUOMALAISTA DESIGNIA JA TYÖTÄ