Pikkasen parempaa työvaatepalvelua!

Pikkasen parempaa työvaatepalvelua

Miltä kuulostaisi jos:

  • Pyöritämme pyykkirumbaa puolestanne?
  • Pidennämme työvaatteidenne käyttöikää?
  • Kuljetamme likaiset vaatteet pesukoneeseen ja toimitamme takaisin puhtaina?
  • Pidämme yhdessä huolta imagonne puhtaudesta?

Eikö kuulostakin hyvältä?

Pikkasen parempaa työvaatetyövaatepalvelua aina tarvekartoituksesta säännölliseen huoltoon asti

Pikkasen parempaa työvaatepalvelua, joka sisältää kokonaisvaltaisen ja henkilökohtaisen palvelun alusta loppuun saakka

Tarvekartoitus

Sovitaan kanssasi tapaaminen tarjotaksemme teille työvaatetarpeisiinne sopivat ja räätälöidyt työvaateratkaisut

Tuotteiden yksilöinti

Vaatteiden sovituksen jälkeen alkaa työvaatteiden yksilöinnin suunnittelu. Hyväksytämme vedokset aina asiakkaallamme ennen brodeerauksen ja painatuksen aloittamista.

Säännöllinen huolto

Kuljetuspalvelumme noutaa likaantuneet työvaatteet pesuun sovitulla aikataululla. Pesun yhteydessä vaatteiden kunto tarkastetaan joka kerta ja tehdään tarvittavat korjaustoimenpiteet vaatteen elinkaaren lisäämiseksi.

Henkilökohtainen palvelu

Kaikissa asioissa palveleva henkilökuntamme on puhelinsoiton tai sähköpostiviestin päässä. Koskeepa asiasi sitten esimerkiksi työvaatteiden huoltovälin lisäämistä tai uusia vaatetarpeita, olemme mielellämme apunasi.

Liity sinäkin Pikkasen Paremman Työvaatepalvelumme käyttäjäksi!

YKSILÖITYÄ TYÖVAATEPALVELUA

Edustamamme vaatemerkit viestivät tunnettua laatua ja kestävyyttä. Toteutamme erilaiset yksilöinnit sovitusti erilaisiin materiaaleihin. Nykyaikaisten työvälineiden ja menetelmien ansiosta pystymme tarjoamaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan yksilöinnin. Vaatteiden yksilöinti palvelumme sisältää lämpösiirtopainatukset ja brodeeraukset.

BRODEERAUS

Brodeeraus on pitkäikäinen tekstiilien merkkaustapa, jota käytetään paljon työvaatteissa sekä asujen nimikoinneissa. Koot voivat vaihdella rintalogoista suurempiin selkämerkkeihin.

LÄMPÖSIIRTOPAINATUKSET

Lämpösiirtopainatus on kestävä ja haalistumaton painatustapa ja sopii hyvin venyvyytensä ansiosta esimerkiksi painettaviin urheiluvaatteisiin. Prässätty painatus voidaan toteuttaa niin luonnon- kuin tekokuidullekin. Laitteistomme mahdollistaa hyvin erilaiset painatukset tekstiileihin. Käytössämme on myös neliväritulostin, jolla saamme painettua moni- ja liukuväriset logot. Lisäksi erikoispainomateriaaleihimme lukeutuu heijastavat turvamateriaali-, glitter- ja kiiltopainatukset.