Kasvava myyntimme etsii vahvistusta!

Kasvava myyntimme etsii vahvistusta ja tarvitsee lisää osaajia! Haemme työsuhteeseen Huittisiin yritysmyyjää sekä varaosamyyjää. Etsimme henkilöä, jolta löytyy myyntirohkeutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä halua olla mukana kehityksessämme. Arvostamme reipasta otetta työntekoon sekä halua tehdä kauppaa. Tarjoamme työntekijöillemme puitteet, missä kauppaa on hyvä tehdä sekä mahdollisuuden kehittyä alasi huipulle.

Työssä luotamme työntekijän itseohjautuvuuteen, Olemme pitkään alalla toiminut perheyritys ja toimintamme perustana on ”kerralla kuntoon”-malli, asiakaslähtöisyys sekä jatkuva parantaminen. Työhön annamme perehdytyksen ja ympärillesi saat hyvät asiakkaat ja työtoverit!

Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä

Työaika yli 12 kuukautta, kokoaikatyö

Työpaikan osoite Ostoskatu 2, 32700 Huittinen

Lisätiedot ja hakemukset Selus Jarkko, 040-8456177, jarkko.selus@kiviniityn-auto.fi

Kannustamme tarjoamaan osaamistasi, sillä voimme hakujen yhteydessä löytää tekijöitä muihinkin yrityksemme tehtäviin!

MONIPUOLISTA OSAAMISTA – RAUTAISTA AMMATTITAITOA

Mihin kasvava myyntimme etsii vahvistusta?

Kahdessa toimipisteessämme on yli neljäkymmentä ammattilaista sekä lähes 90 000 tuotenimikettä heti varastossamme. Edustamamme merkit viestivät tunnettua laatua ja vahvaa osaamista sisältäen mm. käsi-, paineilma-, sähkö- ja erikoistyökalut hintatietoisille kuluttajille, yrityksille ja teollisuudelle. Monipuoliseen tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. ammattilaisten tarvitsemat työkalut, koneet ja laitteet, auton lämmitys- ja ilmastointilaitteet sekä kuljetusjärjestelmät.

Kattavasta ja monipuolisesta työvaate-, jalkine- sekä suojainvalikoimastamme löytyy ammattilaisen laadukkaat ja turvalliset pukimet kaikkiin sääolosuhteisiin! Työvaatepalvelumme kattaa painatus- ja brodeerauspalvelut sekä pesulapalvelut.

Kiviniityn Auto- ja Maatalouskonehuolto aloitti toimintansa vuonna 1978. Palvelemme asiakkaitamme siis jo yli 40 vuoden kokemuksella, jossa asiakaslähtöisyys ja jatkuva parantaminen ovat aina olleet toimintamme perustana.