Mitä ja missä grillataan?

Mustangin grillivalikoima on tänäkin keväänä ratsastanut myymälöihimme ja on valmis laadukkaaseen ruoanlaittoon kanssasi kotipihalle, mökille, korjaamolle tai vaikka saarelle!

Valikoimasta löytyy kalustoa niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin grillaajalle:

Näyttävä ja komea Carmel 6+1 -kaasugrilli laadukkaaseen grillaamiseen. Carmel on isokokoinen ja kovatehoinen kaasugrilli, joka sopii paljon grillaaville. Näyttävä 6 rosteripolttimella ja sivukeittimellä varustetun kaasugrillin kokonaisteho on 22,1 kW. Grillausalaa löytyy 96 x 42 cm, joka on jaettu siten että 2/3 on mattaemaloitua grillausritilää 2 x 32 x 42 cm ja 1/3 mattaemaloitua valurautaparilaa 1x 32 x 42 cm.

Monterey 3+1 valkoinen on näppärä ja pienikokoinen, mutta myös tehokas kaasugrilli. Sopii erinomaisesti myös kaupunkiin. Grillausalaa löytyy 53 x 39 cm ja grillin koknaisteho on 12,8 kW.

Näyttävä Austin -hiiligrilli sivutasoilla, josta löytyy halkaisijaltaan 54 cm kromattu grillausritilä. Grillin kansi ja pohjaosa on paksua emaloitua terästä ja grillin alla on irroitettava tuhka-astia, jonka kautta myös säädetään ilman määrää hiillokselle. Kannessa ilmansäätöventiili vedon säätöön ja lämpömittarin avulla seuraat lämpötilaa. Grillin molemmilla puolilla isot sivutasot, jonka lisäksi grillin alla on alataso tarvikkeiden säilytykseen. Isot, tukevat pyörät helpottavat grillin siirtelyä.

Näyttävä ja kaunis Nekala -pihagrilli on omiaan luomaan tunnelmaa pihalle toimien myös grillinä. Pihatakan huuva ja piippu on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Muuten takan runko on pulverimaalattua terästä ja lämpökestävää tiiliä. Takassa tulee mukana Ø 47 cm ruostumattomasta teräksestä valmistettu grillausritilä, jonka korkeutta ja asentoa voidaan säätää. Piipunhattu estää sateen pääsyn suoraan takan sisälle. Takan alla löytyy tilaa polttopuiden säilytykseen. Neljä pientä siirtopyörää helpottavat pihatakan siirtelyä. Mitat 70 x 70 x 226 cm.

Kokoontaitettava Travel -hiiligrillissä on 304 ruostumattomasta teräksestä valmistettu grillausritilä sekä hiilikaukalo 430 ruostumattomasta teräksestä. Grillausala 60 x 40 cm. Grillin runko on pulverimaalattua terästä. Grilli sopii erityisesti matsästäjille, kalastajille, veneilijöile ja karavaanareille. Mukana tulee kantolaukku.