Menopelit vaihtoon Kiviniityn Hullun Yön kesätorilla!

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla vaihtamaan nurkissa pyörivä menopeli rahaksi Kiviniityn kesätorille perjantaina 28.5.2021. Kesätori pidetään Huittisten myymälän pihassa Hullu Yö-tapahtuman yhteydessä ja myyntipaikkoja on varattu 20 kesätorikauppiaalle. Oletko sinä heistä yksi?

Jos sinulla pyörii nurkissa esimerkiksi kesäauto, peräkärry, skootteri, mopoauto, moottoripyörä, ruohonleikkuri, puutarhajyrsin, perämoottori tai jotain siltä väliltä jonka haluat muuttaa rahaksi, ilmoittaudu nyt kesätorimyyjä-ehdokkaaksi.

Lähetä maksuton viesti ”KESÄAUTO VAIHTOON” Kiviniityn markkinoinnin WhatsApp-numeroon 044 743 1067 ja varaudu jättämään paluuviestinä myös perustelusi, miksi juuri sinut tulisi valita kesätorille myyjäksi. Perusteluna toimii esimerkiksi budjetin kasvattaminen terassiremontissa, kesäheilan vienti illalliselle Hullun Yön humuun tai muuten vain haluat päivittää harrastekalustoasi. Parhaimmista perusteluista raatimme valitsee myyntipaikat mikäli ilmoittautuneiden määrä ylittää saatavilla olevat kesätoripaikat.

Kiviniitty tarjoaa Hullun Yön kesätorin myyntipaikan loistavalla sijainnilla Rauma – Kouvola -tien varressa sekä sosiaalisen median näkyvyyttä myytävälle tuotteelle ennen tapahtumaa. Lisäksi kesätorista on printtimainontaa tapahtumaviikolla.