Hullu Yö Huittisissa

Hullu Yö Huittisissa 6.5.2022

Hullu Yö Huittisissa 6.5.2022 saa jälleen koko kaupungin ja lähipitäjien väen liikkeelle! No se ei ole ihme, sillä huippuhienoja kokemuksia, monipuolisia palveluja ja hulluja tarjouksia sisältävä tapahtuma on täynnä houkutuksia, tekemistä ja edullisia shoppailumahdollisuuksia koko perheelle.

Meillä täällä Kiviniityllä on jälleen mielenkiintoista toimintaa ja huippuetuja Hullun Yön asiakkaillemme. Älä siis jätä parhaita mahdollisuuksiasi käyttämättä. Perjantaina 6.5. hulluttelemme aamu seitsemästä ilta kymmeneen saakka ja luonnollisesti vain nopeimmat keräävät talteen parhaat palat tarjousvalikoimistamme. Hullu Yö -digilehtemme ilmestyy tiistaina 3.5.2022.

Osallistu kilpailuihin ja voita upeita palkintoja!

Hullu Yö Huittisissa ei olisi mitään ilman kilpailuja ja upeita palkintoja.

VOITA KORIKIIPEILYSTÄ 300€ LAHJAKORTTI

Osallistu korikiipeilyyn, jossa kolme parasta palkitaan lahjakorteilla myymäläämme! Korikiipeily toteutetaan yhdessä Saunamaailma pro:n kanssa. Tule testaamaan kiipeilytaitosi ja voita korkeanpaikankammosi. Lahjakortit ovat arvoltaan 300€, 200€ ja 100€.

VOITA SAAPPAANHEITOSTA SIEVIN JALKINEET TAI SAAPPAAT

Mutta mikäli viihdyt mieluummin jalat tukevasti maassa, osallistu saapaanheittokisaan! Voittaja saa itselleen Sievin jalkineet ja palkintosijat 2 ja 3 palkitaan Sievin saappailla. Tule paikalle ja viskaa saapas niin pitkälle kuin voimat riittää.

KIVOJA JUTTUJA JA SAAPPAANHEITTOKILPAILU LAPSILLE

Kiviniityn Hullu Yö on suunniteltu myös lapsia varten. Myymälässämme on paljon leluja -15% alennuksella. Lasten omaan saappaanheittokilpailuun voivat osallistua alle kouluikäiset lapset. Voittajalle on luvassa 50€ lahjakortti myymäläämme! Ja luonnollisesti jokainen pieni osallistuja saa suunsa makeaksi :).

Paikalla edustajia

Hullu Yö Huittisissa 6.5.2022 tuo myymäläämme myös tuote-edustajia:

ESAB

PFERD

ECOLAB

MILWAUKEE

ANAR

SIEVI

REXENER

Vain hullu jättää Hullun Yön autopesulan paketit hankkimatta!

PESUPAKETTI 1

49,90€

1x täydellinen pesu + vaha

2x peruspesu

PESUPAKETTI 2

99,00€

1x täydellinen pesu + vaha

1x täydellinen pesu

3x peruspesu

CarWash Kiviniitty