Hullu Yö Huittisissa 30.9.2022

Hullu Yö Huittisissa 30.9.2022 on jälleen kerran kokemisen arvoinen! Monipuolisia palveluja ja hulluja tarjouksia sisältävä tapahtumapäivä on täynnä houkutuksia, tekemistä ja edullisia shoppailumahdollisuuksia koko perheelle.

Meillä täällä KIVINIITYLLÄ on TODELLISIA HUIPPUETUJA Hullun Yön asiakkaillemme. Perjantaina 30.9. hulluttelemme aamu seitsemästä ilta kymmeneen saakka ja luonnollisesti vain nopeimmat keräävät talteen parhaat palat tarjousvalikoimistamme. Hullu Yö -digilehtemme ilmestyy keskiviikkona 28.9.2022.

HULLUT TASATUNNIN TARJOUKSET!

Hullu Yö Huittisissa ei olisi mitään ilman hullumaisia tarjouksia! Myymälämme sadan muun tarjouksen lisäksi meillä on perjantaina tasatunnin tarjoukset, jotka ovat TODELLAKIN ostosretken arvoisia.

KLO 10 TYÖKALUPOISTOT TASARAHALLA

Tasan kello kymmenen starttaa päivän ensimmäinen tasatunnin tarjous, kun avaamme työkalujen poistomyynnin! Löydät työkaluja ja tarvikkeita edulliseen tasarahahintaan.

KLO 12 ERÄ SIEVI Roller 2-LAADUN JALKINEITA 89,-

Kahdeltatoista alkaa Sievin 2-laadun jalkineiden myynti! Myynnissä satunnaiserä erilaisia jalkineita, kokoja ja värejä. Ovat muuten niin hyvää ”kakkoslaatua”, että et edes välttämättä huomaa, missä laatuvirhe piilee 🙂

KLO 14 HULLUMAISEN SUOSITTU KASSITARJOUS 50€

Kahdelta on supersuositun kassitarjouksen aika! Täytä muovikassi ja kanna se ehjänä ja yhdellä kädellä kassalle. Kassitarjouksen tuotteet on merkitty erikseen. Poistovaatteita ja asusteita rajoitetusti! Älä jää ilman!

KLO 17-18 KAIKKI SIEVIN JALKINEET -15% NORMAALIHINNOISTA! Vain tunnin mittainen tarjous! Mahtava valikoima! Sievin edustaja on myös paikalla.

HULLUMAISIA TARJOUKSIA AAMUSTA ALKAEN

  • Kaikki normaalihintaiset vaatteet -20% (ei asusteista eikä jalkineista)
  • Normaalihintaiset Skechers jalkineet -15%
  • ISO ERÄ Skechers jalkineita -50% alennuksella (normaalihinnoista)
  • Myymälässä alennukset jopa -80%
  • Bruder-lelut -15% normaalihinnoista
  • Työkalutarjoukset ja paljon muuta

Paikalla edustajia

Hullu Yö Huittisissa 30.9.2022 tuo myymäläämme myös tuote-edustajia:

Blåkläder

Dimex

Fristads

Sievi

Milwaukee

Autoglym