Huikean HULLU YÖ

HUIKEAN HULLU YÖ

Huikean Hullu Yö Huittisissa vietettiin vauhdikkaasti ja rennosti lämpimässä säässä. Väkeä kävi perjantaiaamun ensimmäisistä tunneista aina illan viimeiseen minuuttiin saakka. Huipputarjoukset löysivät etsijänsä ja talon tarjoamat kahvit ja lätyt sekä koukuttavat kilpailut takasivat viihdykettä ja virikkeitä kaiken ikäisille.

Korikiipeilyssä tehtiin huikeita suorituksia

Korikiipeilyssä käytiin tiukkaa taistelua, josta voiton sekä 300 euron arvoisen lahjakortin kiipesi nopeimmin itselleen Iida Aalto. Voittajan huikea korimäärä oli 33 ja aikaa huipulle kiipeämisessä meni 5:28. Toiseksi kilpailussa tuli Milla Murtoo, 34 korilla ja ajassa 6:49, voittaen itselleen 200 euron arvoisen lahjakortin myymäläämme. Kolmas ja 100 euron lahjakortin voittanut kiipeilijä oli Aki Mäkinen, joka kipusi 32 korin päälle ajassa 7:58.

Korikiipeily järjestettiin yhdessä SAUNAMAAILMA.PRO:n kanssa!

Saappaanheitossa supertyylikkäitä heittosuorituksia

Saappaanheitossa pisin heitto oli 27,60 metriä ja voiton vei Jose Viljanen. Toiseksi tuli Daniel Kemppainen (26,80 metriä) ja kolmanneksi Markku Tihumäki (25,60 metriä). Palkinnoksi voittaja sai Sievin jalkineet ja kakkos- ja kolmossijan heittäjät saivat palkinnoksi Sievin saappaat!

Saappaanheitossa, alle 7-vuotiaiden sarjassa voittoheiton teki Alvari Rantaniitty, 9,30 metrin heitolla. Lastenkisassa voittajalle oli tiedossa 50€ arvoinen lelulahjakortti, mutta reiluna miehenä J-P Kiviniitty halusi lahjoittaa 50€ arvoiset lelulahjakortit myös lastensarjan toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneille kilpailijoille! Eli lahjakortin voittivat myös toiseksi tullut Jere Lempiala 7,70m heitolla ja Niilo Ranta-aho 7,20 metrin heitolla.

Kiitos kaikille osallistuneille ja ISOT ONNITTELUT voittajille! Voittajille on ilmoitettu voitoista henkilökohtaisesti.

Arvoimme myös 100€ ESAB-lahjakortin ja arpaonni suosi Jonna Heikulaa. Onnittelut arvontavoitosta!

Keräilyharvinaisuus

Hullu Yö keräilyharvinaisuutena on Hullu Yö -logolla nimikoitu, kotimaisen Kupilkan laadukas ja ekologinen desing-lautanen. Pari lautasta jäi vielä jäljelle, joten kipaise pian hankkimassa omasi myymälästämme!