Elvis-hyväntekeväisyyskonsertti tukee paikallisia yhdistyksiä

Oletko haaveillut kuulevasi legendaarisen ’Rock’n’rollin Kuninkaan’ Elvis Presleyn esittämiä klassikkoja, kuten Can’t Help Fall in Love, Suspicious Minds, Blue Suede Shoes ja White Christmas?

Nyt voit muuttaa haaveet todeksi, sillä Elvis-konsertti järjestetään Risto Ryti -salissa Huittisissa lauantaina 11.12.2021 kahdella näytöksellä kello 16.00 ja 19.30. Molemmissa väliajallisissa konserteissa on 300 paikkaa ja 15 euron pääsylippu on ostettavissa Huittisten Kirjakaupasta tai Kiviniityn myymälöistä alkaen perjantaista 19.11.2021 alkaen.

LIPPUTULOPOTTI JAETAAN PAIKALLISILLE YHDISTYKSILLE – HAE TUKEA YHDISTYSTOIMINTAAN!

Konsertin tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen paikallisten yhdistysten hyväksi. Tuki on ensisijaisesti haettavissa lapsille ja nuorille, erityisryhmille, vanhuksille sekä kyläyhdistyksille. Osa lipputuloista jaetaan joulun lähestyessä sosiaalitoimen ja seurakunnan kautta jouluapuun.

Täyttämällä alla olevan hakemuksen yhdistykset voivat lähettää tukihakemuksen perusteluineen. Tuotto jaetaan konsertin jälkeisellä viikolla 50/2021.

Haluamme rohkaista yhdistyksiä kertomaan toiminnastaan myös sosiaalisessa mediassa, jonka vuoksi lahjoitamme kiinteän 500€ tuen kolmelle eniten tykkäyksiä keränneelle esittelyvideolle Facebookissa tai Instagramissa. Esittelyvideoihin tulee olla tägättynä #kiviniitynauto ja #elvispotti.

Hae tukea täyttämällä lomake: